Monday, July 27, 2009

Google Labs

Do you want to share?

Do you like this story?

This day I open a fraudulent-open features of Google, and finally find a google labs, this is the first time I open the Google labs, a few that I know that google labs contain some information about the technology Google. In this place of qualified software engineers and Google announced the latest ideas. They experiment with new technology in the virtual lab is and introduce tools that are still in beta phase.
Other experiments at Google is :
Gmail Labs
Dozens of Gmail experiments
Google Code Labs
Experimental developer products
•Search Experiments
Alternate search views and more
•Toolbar Labs (IE only)
Language and location-based experiments

YOU MIGHT ALSO LIKE

18 comments:

devianty said...

pertamaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, luar biasa google, ..kualitas, fitur, produk sangat luar biasa

mydewiku said...

ok, nice post, goodluck

qwonk said...

siiip, bagus-bagus artikelnya, aku jadi betah baca-baca di sini, jadi google labs tuh tempatnya para enggineer google melakukan eksperimen, wuih labnya pasti keran, wong hasilnya selalu bagus ....sukses yah...

education club said...

aku juga mau liat ah...ke google labsnya langsung, siapa tahu ntar dapat ide buat postingan hehehehehe....

jamluang said...

berita apa nih dari mbah google yah....

ajir said...

wah si mbah google..
makin tua makin jadi :D

yanuar catur rastafara said...

mantep dech pokoknya
hehehehehe

♥ sOFIa ♥ said...

wah. google smua na ada tuh.
hebat hebat mbah google.

:)

Sudino Dinoe said...

Nice content...

ivenx oy'z said...

wah ... ada berita baru ni dari Om google...:D

suzhu said...

asikk...dpt info baru seputas google seneng benget!! om google banyak amat varian nya xixixi..

btw, blognya aq pollow ya sekalian link-nya aq pajang di blog aq bisa dicek di friend's link. oiya, twitter jg aq pollow hehehe....

Desti said...

wow...nice info sob..

happy blogging! See u on my blog

Free Tips 4U said...

Google emang luar biasa. Denger2 Google juga akan meluncurkan OS buatannya setelah Android (untuk mobile).

arunaspot said...

lam kenal mbak dewi ...

komen nya udah saia respon tuh,

cek yaa ;)

mau tukeran link ?

quinie said...

gugel emang kerenz abissss :D

namaku wendy said...

hidup google five eh google labs hehehe

Poem said...

Numpang baca nih xixixix :)

mengembalikan jati diri bangsa said...

wah.. bisa untuk apa sja nich...

Post a Comment

Advertisements

YOUR GOOGLE ADSENSE CODE HERE (300x250)

Advertisements

YOUR GOOGLE ADSENSE CODE HERE (300x250)